HOLZ-HANDWERK 2018

Auch in diesem Jahr sind wir Aussteller auf der Holz-Handwerk 2016 in Nürnberg.

Wir freuen uns Sie vom 21. bis 24. März 2018 auf unserem

 

Stand 328 in Halle 9 begrüßen zu dürfen.

 

Auf unserem Stand heißen Sie unser dänischer Techniker Jan Gjedde und unser deutscher Techniker Timo Heile willkommen.


            
Timo Heile                Jan Gjedde 

 

Wir werden Ihnen unseren SandPerfect100 und seine neuen und innovativen Lösungen für die Fenster- und Türenindustrie vorstellen.

Wir werden Ihnen zeigen, dass Sie mit der richtigen Einstellung der Schleifbürsten die gleiche Qualität im Profil und auf der Oberfläche erzielen werden.

Sie dürfen uns gerne Ihre Teststücke bringen und wir überzeugen Sie mit unserer Kompetenz.

 

Happy Sanding - wie wir in Flex Trim sagen :-)

Administrer samtykke til cookies

For at give dig den bedste oplevelse bruger vi teknologier såsom cookies til at gemme og/eller få adgang til enhedsoplysninger. Hvis du giver samtykke (at trykke på Godkend Alle) til brugen af disse teknologier, kan vi behandle data såsom browseradfærd eller unikke identifikatorer på dette websted. Hvis du ikke giver dit samtykke (at trykke på Afvis)  eller trækker dit samtykke tilbage, kan visse funktioner blive påvirket negativt.

Funktionsdygtig Altid aktiv
Den tekniske lagring eller adgang er strengt nødvendig med det legitime formål at muliggøre brugen af en specifik tjeneste, som abonnenten eller brugeren udtrykkeligt har anmodet om, eller udelukkende med det formål at overføre en kommunikation via et elektronisk kommunikationsnet.
Præferencer
Den tekniske lagring eller adgang er nødvendig for det legitime formål at lagre præferencer, som abonnenten eller brugeren ikke har anmodet om.
Statistikker
Den tekniske lagring eller adgang, der udelukkende anvendes til statistiske formål. Den tekniske lagring eller adgang, der udelukkende anvendes til anonyme statistiske formål. Uden en stævning, frivillig overholdelse fra din internetudbyders side eller yderligere optegnelser fra en tredjepart kan oplysninger, der er gemt eller hentet til dette formål alene, normalt ikke bruges til at identificere dig.
Marketing
Den tekniske lagring eller adgang er nødvendig for at oprette brugerprofiler med henblik på at sende reklamer eller for at spore brugeren på et websted eller på tværs af flere websteder med henblik på lignende markedsføringsformål.